5.5.14

Wyrm Sub Terra, Crimson Lodge ja Redneck Rampage koos DJ´dega Street Mirror Expo 2014 War Up´il




Eesti suurim tattoo ja elustiili festival Steeet Mirror Expo toimub sel aastal juba 4ndat korda.
Selleks, et järgmisel päeval toimuv festival õige hoo sisse saaks kuumutab asja üles 9. mail klubis Tapper toimuv warm-up pidu koos bändidega Wyrm Su
b Terra, Redneck Rampage ja Crimson Lodge.
Ilmselt on kohal pidutsemas juba ka suur osa järgmisel päeval osalevatest tätoveerijatest ja Expost osavõtjatest. Tee seda sinagi!

Wyrm Sub Terra

Wyrm Sub Terra on Eesti thrash-metal-trio, vana kooli kogemuse ja kompromissitu suhtumisega meeste karm heliline eneseväljendus, millel õnnestub 1980. aastate äärmus-metali vaimule truuks jäädes ometi kõlada värskelt ja ainulaadselt. Eelmise aasta detsembris võimsa albumiga Wyrm maha saanud kolmik on nagu salapärane madujas loodusjõud, mis pärast pikka und oma ürgset pead kergitab, nii et mandrid vanguvad.
http://www.wyrmsubterra.com/

Crimson Lodge
Crimson Lodge on tihedatele ja tumedatele riffidele ning minoorsetele meloodiatele toetuv rock-kollektiiv. Bändi moodustavad kitarrist Marten Vill ja trummar Toomas Lubja (Luna Vulgaris), nendega liitunud laulja Kadri Erlenheim (Eleenium) ning värskem immigrant Saaremaalt ehk bassil Vilmar Kaal. Bändi muusikaline spekter ulatub garaažirokist psühhedeelia, stoneri ning elektri-bluesini.

http://www.crimsonlodge.com/

Redneck Rampage
Redneck Rampage on värske ja maalähedane küte, mis ei jäta külmaks ka kõige uimasemat kuulajat. Rõsked rifid, raske trumm ning karm voks on see, mis töö ära teeb.

http://www.redneckrampage.ee/

+ DJ´d


9.5.2014 // Klubi Tapper (Pärnu mnt. 158g, Tallinn)
Uksed avatud: 21.00 

Pilet hinnaga 5 Eurot müügil ainult kohapeal.

Liitu üritusega Facebookis:
https://www.facebook.com/events/1445733895671944/

Lisainfo Street Mirror Expo kohta:
https://www.facebook.com/events/556266901153972/


Kommentaare ei ole: