24.3.10

Ettetellimine: BLOOD AXIS - Born Again


WORLD CLINIC POOD & DISTRO
(Tatari 6, Tallinn)

Tellimused on oodatud e-mailile: blackstar03@gmail.com


ETTETELLIMINE
BLOOD AXIS - Born Again (Storm Records) CD / STRM-09 / 240.-

Ilmumise aeg: Lihavõtted 2010

Blood Axise 12 looline uus album loob eepilise ja inimliku maailma, kus jumalad on kokku tulnud, kuningriigid tõusevad, mõistatused on lahti murtud, armastus on kaotatud ning maailmad lagunevad koost.

Born Againi müütiliste ja romantiliste laulutekstide juured on nii muistses ja ka nüüdisaegses luules. Lisaks inglise ja saksa keeles laulmisele, on lugusid 10nda sajandi vana-inglise kui ka 13nda sajandi saksa keeles. Tulemuseks ei folk ega rock, ei traditisionaalne ega ka avantgard, ei modernne ega arhailine muusika. See on lihtsalt Blood Axis.
Kui varasem Blood Axise muusika oli paljus loodud klahvpillide ja sämplitega, siis 2010. aastal on loomingus suur osa traditsionaalsetel instrumentidel. Born Againil kõlavad elektrilised ja akustilised pillid (kitarr, violiin, bass, bouzouki, banjo), melodeon, klaver, torupillid ja gaita, marsihelisid toovad löökpillid. Moynihani hääl sobib Annabel Lee ingli-intonatsiooniga nagu ka tema violiin leiab hea kooskõla Robert Ferbrache`i kitarrihelidega. Plaadil osaleb mitmeid külalismuusikuid nii Euroopast kui USAst.
Born Againi lindistati mitmeid aastaid erinevates paikades maakohtadest nagu Vermont kuni Denveris, Colorados, asuvate Absinthe Studio katakombideni. Blood Axise algliikme Ferbrache poolt lindistatud ja produtseeritud albumi materjal on heliliselt üheaegselt nii toores kui viimistletud.
Plaat on pandud kaunisse gatefold-ümbrisesse, kaasas 24leheküljeline buklett koos kõikide laulude tekstide ja tõlgetega, bändi liikmete portreede ja pühalike fotodega Prantsusmaalt, Saksamaalt, Austriast, Portugalist ja USAst.
Blood Axis My Space`is: www.myspace.com/bloodaxisofficial

Saadaval backkataloog!
BLOOD AXIS - The Gospel Of Inhumanity (Storm Records) CD / STRM-05 / 240.-

BA debüütalbum on kindlalt üks nö militaarkallakuga neoklassikalise muusika alustalasid! Mikstuur militaarsetest rütmidest ja kassikalisest käsitlusest koos traditsionaalsete pillidega ning loomulikult Michael Moynihani jõulise vokaaliga.
Plaat on taas väljaantud digipaki originaalkujundusega.

BLOOD AXIS - Blot: Sacrifice In Sweden (Cold Meat Industries) CD / CMIX / 240.-

Novembris 1997 andis Blood Axis erikontserdi Rootsis, Cold Meat Industry 10th Anniversary Feastil. Ülesastumine on lindistatud digitaalse multi-trackiga otse helipuldist. Lindid viidi tagasi USAsse, kus Blood Axis need uuesti remixis. Tulemus – kristallne materjal sügavatest mantratest elektroonilise agressioonini, traditsionaalsetest Euroopa melooditatest võimsate hümnideni.

BLOOD AXIS & LJDLP – Absinthe: La Folie Verte (Athanor) CD / ATNR 017 / 240.-

Absinthe: La Folie Verte on võimas Absinthi-inspiratsiooni all valminud muusika, kummardus Rohelisele Haldjale.

BLOOD AXIS & LJDLP - Absinthia Taetra (Athanor) digipakCD / ATNR 025 / 240.-

Folie Verte boxis kahel 10”-sel vinüülil ilmunud materjal remasterdatuna ühel CDl, kaunis digipak-ümbrises.

Kommentaare ei ole: